Kohut Klausz Pál

2021.06.15. 16:38

Megszületett a kétszázadik baba Orosházán

Kohut Klausz Pál az idei év 200. babája az orosházi kórházban. Június 8-án 3260 grammal világra jött Kohutné Asztalos Cintia Natália és Kohut Pál Balázs gyermeke.

Cs. I.

– A várandósság alatt nem voltak komplikációk. Bár végig faros volt, így számítottam rá, hogy császármetszéssel születik meg. A fiatalúr nem fordult meg, így dr. Huhn Lajos főorvos vezetésével császárral született meg. Végig minden rendben volt, ez a legfontosabb számunkra – monda az édesanya.

Klausz Pál /Fotó: Melega Krisztián/Kórház/

A kis Klausz az első gyermek a kunágotai családban, készültek az érkezésére: – A férjem mellett a nagyszülők is várják haza. Ők is berendeztek egy külön gyerekszobát, nagyon szeretnének már unokázni – tette hozzá boldogan. A család 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt kapott, aminek felét a Szent Szilvia Alapítvány, másik felét a Margaréta Bababolt tulajdonosa, Nagy Krisztina Margaréta ajánlott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában