békéscsaba

2021.06.28. 07:02

Hatékony munka zajlik a megyeházán

A megyei önkormányzati hivatal tavalyi tevékenysége is napirendre került nemrég a megyei közgyűlés ülésén. A képviselők kiemelték, a megyeházán magas szakmai színvonalú munka zajlik.

L. B.

Fotó: A-TEAM/Nyari A.

Zalai Mihály elnök elmondta, nehéz éven vannak túl, úgy kellett tartani a tempót és a hatékonyságot, hogy közben a járvány miatt többen home office-ban dolgoztak, és a helyszíni bejárásokat később kellett pótolni.

Úgy véli, bizonyították, hogy egy kis csapat is lehet eredményes, és hangsúlyozta, Békés megye legképzettebb területfejlesztési szakemberei dolgoznak a megyeházán.

Zalai Mihály elnök /Fotó: Archív BMH/

A 2014 és 2020 közötti ciklust érintően a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében 198 projektben dolgoztak a hivatal munkatársai, 45 településsel álltak kapcsolatban, és 28,5 milliárd forintnyi fejlesztést készítettek elő és menedzseltek. Ezzel is segítették a – javarészt kisebb – települések pályázatait. Készek arra, hogy a 2021 és 2027 közötti időszak fejlesztéseit is eredményesen végrehajtsák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában