újdonságok

2021.06.09. 18:42

Fejlesztik a dánfoki strandot

A járványügyi korlátozások feloldása nyomán ismét várja a kikapcsolódni, sportolni vágyókat a Dánfoki Üdülőközpont – tájékoztatott Kálmán Tibor, Békés polgármestere, miután a létesítmény munkatársaival áttekintették az üdülőközpontban megvalósult fejlesztéseket.

P. G.

Fotó: Janos Gazso

Mint kiemelte, a jól megszokott környezet több új létesítménnyel is gazdagodott. A megújult szabadstrand családi csúszdával, vízi élményelemekkel, légvárral, új sportterekkel és játszótérrel kibővülve nyitja meg kapuit. A város természeti értékeit mutatja be az a háromdimenziós vetítőteremmel és konferenciaközponttal kibővített látogatóközpont, mely a különlegességek prezentálása mellett rendezvények lebonyolításra ugyancsak alkalmas.

Hegyesi Szilárd, a Békés Turisztikai és Szolgáltató Kft. ügyvezetője és Kálmán Tibor sorra vette a fejlesztéseket /Fotó: BMH/

– Az eddig beérkezett foglalások azt mutatják, sokan és szívesen választják pihenésük színteréül Dánfokot. A polgármester kifejtette, az új élményelemek a város lakossága számára is vonzó, elérhető hellyé teszik az üdülőt, ahol a nyár folyamán három Rádió 1-es Beach Party is segít majd a hangulat emelésében – tette hozzá Kálmán Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában