BÉKÉS MEGYE

2021.06.19. 21:00

Elismeréseket nyújtottak át az ügyészség idei ünnepén

Elismeréseket adtak át a magyar ügyészség napja alkalmából, az önálló ügyészségi szervezet létrehozásának június 10-ei évfordulójához kapcsolódóan.

N. Sz.

Dr. Berg Márta megbízott főügyész elmondta, a szervezet idén ünnepeli 150 éves fennállását, azonban a járvány ebben az évben sem tette lehetővé a központi és a helyi ünnepség megszervezését, így a díjakat szűk körben adta át a munkatársaknak.

Példamutató hivatástudattal végzett vezetői, szakmai és instruktori munkájának elismeréséül Vargha Ferenc-díjat kapott dr. Pap Tamás címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész, békéscsabai járási vezető ügyész. Az ügyészségi szolgálatban huzamos időn át nyújtott, kiemelkedő tevékenységéért emléktárgyat vehetett át Farkas Mária főügyészségi tisztviselő.

Eredményes Munkáért Oklevelet adományoztak dr. Lugasi József battonyai járási ügyészségi ügyésznek, Lévárdi Melinda Erzsébet főügyészségi tisztviselőnek, Tóth Edina szeghalmi járási ügyészségi írnoknak, valamint Kun Lászlóné főügyészségi alkalmazottnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában