Orosháza

2021.06.08. 18:38

A Linamar is csatlakozott a Jerusalema tánckihíváshoz

A Jerusalema című slágerrel elindított örömtánchoz a Linamar dolgozói is csatlakoztak egy kolléganőjük felhívására.

G. Cs.

A lelkes orosháziak munkaidőn kívül gyakorolták a koreográfiát. Ugyan a videót még áprilisban forgatták, de a jogdíjak megszerzéséhez szükséges folyamatot végig kellett járniuk, így végre nagy örömmel meg is oszthatták – olvasható a " target="_blank">cég közösségi oldalán.

- Azért szorgalmaztam elindítani a Jerusalema tánckihívást a cégnél, mert hiszek a közösség erejében és megfogott a mozgalom mottója, hogy együtt közös erővel sikerül túlvészelnünk egy ilyen nehéz helyzetet, melyet a pandémia állított a világ elé. Bár nem az élvonalban harcoltunk, de mi is dolgoztunk, egy nagy közösségbe jártunk be nap mint nap, küzdöttünk a mindennapokban, mint ahogy mindenki más. – foglalta össze gondolatait Zsanett, az ötletgazda.

Ebben a közös táncban benne van minden munkatársunk reménye, hogy túllendülünk ezen az időszakon és az, hogy bár az életünk most nem könnyű, mégis tudunk kicsit örülni annak, amink van: egy szuper csapat, barátok, család – áll bejegyzésükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában