Koronavírus Békésben

2021.05.18. 12:42

Sikerült megőrizni a munkahelyeket Békésen

Megőrizte álláshelyeit a békési önkormányzat. Kálmán Tibor polgármester hírportálunknak megerősítette, minden ágazatban sikerült a vészhelyzet kihirdetése előtti szinten tartaniuk a munkahelyek számát.

Papp Gábor

Kifejtette, a koronavírus járvány harmadik hulláma a magyar családok és a munkahelyek számára éppoly nagy kihívást jelentett, mint a védekezésben fontos szerepet játszó önkormányzatoknak.

– Békés legnagyobb munkaadójaként számunkra is az jelentette az elsődleges célt, hogy megtartsuk mindazokat a munkahelyeket, melyek családok százainak nyújtanak megélhetést városunkban. Ebben a törekvésben intézményeink és munkavállalóink egyaránt rendkívül felkészülten és rugalmasan álltak mellénk, így az önkormányzatnak anyagi és humán erőforrásaival sikerült úgy gazdálkodnia, hogy mind a 498 álláshelyet megőriztük. Valamennyi önkormányzati üzemeltetésű intézmény és szolgáltató cég vezetősége és dolgozói is komoly erőfeszítéseket tettek a város működésének fenntartása érdekében éppúgy, mint a álláshelyek megőrzése terén – hangsúlyozta Kálmán Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában