verseny

2021.05.17. 19:00

Remekeltek a diákolimpián az eleki diákok

Átvehették a Game Time Diákolimpián szerzett elismeréseket a Dr. Mester György Általános Iskola növendékei.

V. N.

A Magyar Diáksport Szövetség január 25-én indította útjára a Game Time2 elnevezésű online játékát, amelyben nyolc sportág kiválóságai, köztük Hanga Ádám, Dzsudzsák Balázs, Lu­kács Viktória és Kovacsics Anikó által készített sportos kihívásokat kellett a 10-14 éves diákoknak teljesíteniük. A regisztrált gyerekeket sportági csapatokba sorolták, és a gyakorlatsorról feltöltött videókat értékelték.

Az eleki iskola növendékei szép számú elismerést gyűjtöttek be

Először körzeti, utána megyei, majd országos szintre is eljutottak az eleki iskola tanulói, akik a napokban a díjaikat is átvehették. A közel ötszáz nevező közül 1. helyezést ért el Mészáros Petra, 4. lett Borgye Jázmin, míg Kósa-Schmidt Nóra a 11., Hack Botond a 16., Borgye Boglárka pedig a 17. helyen végzett. Ugyancsak szép eredményt ért el Csóti Szabina, Poptyilikán Kincső, Csuvarszki Boglárka, Balogh Lia és Szabó Réka. Gratulálunk nekik és felkészítő tanáruknak, Kovácsné Szelényi Zsanettnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában