képzés

2021.05.28. 08:51

Naprakész információkat továbbítottak a civileknek Mezőberényben

Civil gazdálkodás képzést szervezett szerdán Mezőberényben, kedden pedig Mezőkovácsházán a Békés Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ – tudtuk meg Herczegné Számel Annamáriától.

P. G.

Dr. Varga Imre László érdekes előadást tartott /Fotó: Jenei P./

A központ szakmai vezetője hírportálunknak elmondta, a kezdeményezés az előző évig nyúlik vissza, amikor első alkalommal hívták életre a programot.

Dr. Varga Imre László érdekes előadást tartott /Fotó: Jenei P./

– Legfontosabb célunk, hogy széles körű tájékoztatást nyújtsunk a megyében tevékenykedő civil szervezeteknek a törvényi, jogszabályi háttér változásairól, a gazdasági lehetőségekről és különböző pénzügyi kérdésekről – fogalmazott kérdésünkre Herczegné Számel Annamária. Tavaly Békéscsabán és Szarvason hívták életre az eseményt, idén pedig Mezőkovácsháza és Mezőberény adott otthont a képzésnek. – Nagyon fontosnak tartottuk, hogy a megye több helyén is jelen legyünk, helybe vigyük az információkat, ne a civileknek kelljen utazniuk. Változások várhatóan minden évben lesznek, mi pedig igyekszünk majd más és más helyszínt választani az interaktív programok számára.

A szerdai mezőberényi rendezvényen Siklósi István polgármester és Herczeg Számel Annamária köszöntötte a megjelenteket. A képzésen számos fontos témát érintve előadást tartott dr. Varga Imre László közgazdász (Magyar Nemzeti Bank), Nagymihály János munkajogi szaktanácsadó és dr. Kopcsák Zoltán ügyvéd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában