Dánfoki Üdülőközpont

2021.05.25. 09:16

Közösségi tér épült Békésen

Befejeződött a Dánfoki Üdülőközpont területén található foglalkoztató bővítése, amelynek részeként két, egyenként 81,45 négyzetméter alapterületű foglalkoztató­területet alakítottak ki – tudtuk meg Polgár Zoltántól. A város fejlesztésekért felelős alpolgármestere elmondta, a beruházás megoldást nyújt a helyhiány miatt korábban felmerült problémákra, egyben lehetőséget biztosít a közösségi események kulturált, színvonalas körülmények között történő megtartására.

P. G.

Polgár Zoltán és Hegyesi Szilárd fontosnak tartja a folyamatos fejlesztéseket /Fotó: Apáti-Nagy Lajos/

Fotó: GA-Pix Fotó Kft.

– Nyáron és megfelelő időben évek óta egyre népszerűbbek a szabadtéri családi és céges rendezvények Dánfokon. Éppen ezért szükségessé vált egy olyan közösségi tér létrehozása, ahol a látogatói igényeket teljesíteni lehet – fogalmazott. Fontos szempont volt, hogy a beruházás illeszkedjen az üdülőközpont környezetéhez. A pergola a pályázatnak megfelelően nyitott, de később lehetőség nyílik a foglalkoztató lefedésére is.

Polgár Zoltán és Hegyesi Szilárd fontosnak tartja a folyamatos fejlesztéseket /Fotó: Apáti-Nagy Lajos/

Hegyesi Szilárd, a Békés Turisztikai és Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetője arról számolt be, hogy a tavaly ősszel elrendelt korlátozások enyhítésének köszönhetően újra megnyithatja kapuit a Dánfoki Üdülőközpont. Mint kiemelte, idén is általános karbantartási, takarítási és állagmegóvási feladatok előzik meg a tervezett nyitást.

– A járványügyi intézkedések betartása nagyon fontos számunkra, ezért mind a munkatársaink, mind a vendégek biztonsága érdekében a mindenkor hatályos jogszabályok és a Magyar Turisztikai Ügynökség iránymutatása alapján kezdjük meg működésünket – hangsúlyozta. – Az üdülő területén több helyen van lehetőség a kezek fertőtlenítésére a belépést követően, illetve, amennyiben van rá mód, vendégeink a foglalást követően a szükséges dokumentumokat online tölthetik ki, így csökkentve az érintkezést.

Az új üzemeltetés fontosnak tartja, hogy színesítse a tábor életét. Jelenleg három Beach Party rendezésében is gondolkodnak a nyár folyamán. Ettől az évtől több ingyenes gyermektábort is életre hívnak, ­ezzel segítve a helyi családokat. – Szerencsére a foglalások tekintetében látszik, hogy vágynak az emberek a szabadságra és a természet közelségére – tette hozzá Hegyesi Szilárd­.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában