korszerűsítés

2021.05.14. 07:50

Fejlesztették óvodájukat az almáskamarásiak

Ligetes, madárcsicsergős a helyszín, a település óvodájának az udvara. Mazán Attila polgármester az új játékokkal is felszerelt kertben megmutatta az óvodakorszerűsítés kinti s benti fejleményeit.

Cs. I.

A település központjában lévő épület az önkormányzat sikeres TOP-os pályázatának jóvoltából hőszigetelést kapott, korszerűsítették a nyílászárókat, felújították a fűtést.

Új udvari játékokat is beszereztek az óvodának /A szerző felvétele/

A játszóudvarra a szabványoknak megfelelő udvari játékokat helyeztek, vásároltak fejlesztő eszközöket, berendezéseket, a tetőn pedig napelemeket helyeztek el. A projekt százszázalékos támogatással, 50 millió forintból valósulhatott meg.

Önnek is van egy olyan képe, amit szeretne megjelentetni? Küldje el lapunknak a [email protected] vagy a [email protected] e-mail-címre. Postai úton is elküldheti számunkra fényképét, levélcímünk: 5601 Békéscsaba Pf. 111. Ne feledje el azt sem megírni, ki vagy mi szerepel a szóban forgó felvételen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában