Koronavírus Békésben

2021.05.13. 17:59

Az egyetemen még marad a digitális oktatási rend

A Gál Ferenc Egyetem (GFE) valamennyi karán, így a Békés megyeieken is a 2020/2021-es tanév végéig hatályban marad a digitális oktatási rend – tudtuk meg dr. Kozma Gábortól, a Szeged-Csanádi Egyházmegye fenntartásában működő felsőoktatási intézmény rektorától.

P. G.

Forrás: shutterstock.com

Dr. Kozma Gábor elmondta, korábban már kialakítottak egy hatékony online oktatási és vizsgarendet, ami a tanév végéig is megfelelően működhet.

A járványügyi védelmi intézkedések további betartatása a karokon a dékánok feladata a GFE hatályos Járványügyi Intézkedési Tervében foglaltaknak megfelelően.

Dr. Kozma Gábor kitért arra, hogy a záróvizsgákat viszont mindenképpen szeretnék, természetesen az egészségügyi előírásoknak megfelelően, személyes jelenlét mellett megtartani. A keresztféléves záróvizsgák esetében már tartottak néhány esetben jelenléti vizsgákat, a következő hetekben viszont valamennyi záróvizsgázó hallgató számára szeretnék ezt a lehetőséget biztosítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában