tündérszépek 2021

2021.05.24. 18:34

A vésztői Fazekas Vivient is megviselte a pandémia

A hosszan tartó bezártság mindenkit megviselt. Hanyagolnunk kellett a barátainkat, családtagjainkat.

T. N.

Fazekas Vivien /Archív fotó/

A pandémi előtti élete mindenkinek felborult, miután sorba zártak be a közösségi helyek, konditermek, éttermek, kulturális intézmények. Naponta azt hallottuk a televízióban, rádióban, hogy kerüljük a személyes kapcsolattartást, ez mindenkit megviselt. A vésztői Fazekas Vivien is nagy erőkkel készült a Tündérszépek 2021 országos döntőjére, amikor azzal kellett szembesülnie, hogy a konditermi edzést le kellett cserélnie a szobájára, és otthon, a nagy fal között kell felkészülnie a versenyre, mind testileg, mind pedig lelkileg.

Fazekas Vivien /Archív fotó/

– Nagyon rosszul érintett ez a bezártság, mivel nagyon szeretek a barátokkal kiruccanni, illetve a szüleimmel és a testvéreimmel kirándulni. Sajnos a bezártság megfosztott bennünket ezektől a lehetőségektől. Az otthoni edzést nem olyan volt, mintha egy konditeremben, hiszen ott minden ehhez szükséges eszköz megvan. Így nyilván nehezebb volt egy picivel, de mindent megteszek nap mint nap, hogy a legjobb formámat tudjam hozni majd a döntő során – mondta el a Békés megyei szépség, aki úgy érzi, a nehézségek ellenére sikerült lelkileg is teljesen felkészülnie a versenyre. Izgul egy kicsit, de minden nap erőt tud meríteni a szülei támogatásából, ez nagyon nagyon sokat jelent a számára.

Korábbi cikkeink itt olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában