Koronavírus Békésben

2021.04.23. 13:26

Tűzoltók fertőtlenítették a köztereket Békésen

Csütörtökön este Kálmán Tibor, Békés polgármestere a Békési Önkormányzati Tűzoltóság csapatával végigjárta a város forgalmasabb helyeit, ahol fertőtlenítéssel igyekeztek biztonságosabbá tenni az egyre növekvő forgalomnak kitett közterületeket – erről Kálmán Tibor számolt be Facebookon oldalán.

P. G.

Fotó: Janos Gazso

– A jelenlegi helyzetben még fontosabbnak tartom a védekezést, hiszen ahogy lassan a hátunk mögött maradnak az elmúlt hónapok nehézségei, hajlamosak vagyunk engedni önmagunkkal szemben is – fogalmazott a polgármester.

Fotók: Gazsó János

Mint hozzátette, ahogy az eddigi egymást követő hullámok igazolták, a vírus nem tűnik el, véglegesen pedig csak a minél szélesebb körű átoltottság szabhat gátat további terjedésének. A járvány most is jelen van Békésen. Ezért is fokozottan kért mindenkit, hogy tartsák be az előírásokat, hogy a fegyelmet és néha bizony lemondást is követelő, ám átfogó és következetes intézkedések segítségével visszatérhessünk régi életünkhöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában