közfoglalkoztatottak

2021.04.14. 10:50

Parkosítanak a kardoskúti központban

A kis számok törvénye szerint, ahol kevesen élnek, ott talán kevesebb a közfoglalkoztatott is. Kardoskút önkormányzata a hosszú távú közfoglalkoztatásban vesz részt négy helyi lakossal. Róluk csak jót fogalmazott meg a polgármester, miközben a tavaszi parkrendezést végezték a dolgozók a település központjában.

Cs. I.

– Elégedettek vagyunk a munkájukkal, valódi értéket teremtenek közösségünk javára. A napokban a szépen felújított művelődési házunk környezetét tették rendbe, egy átláthatatlan dzsungeltől tisztították meg a területet. Ezt a részt is szeretnénk parkosítani, automata öntözőrendszerrel ellátni – mutatta a helyszínen Varga Pál.

A megújult kardoskúti művelődési ház melletti területen felszámolták a dzsungelt is nemrégiben /A szerző felvétele/

Az Ady sor mellett, illetve a gyógyszertárral szemközti park kiöregedett, már életképtelen rózsatövei helyére húsz friss rózsa ültetése van napirenden. A most nyíló tavaszi virágok, ha elvirágoznak, azokat áttelepítik, egységes arculatot szeretnének adni ennek a helynek is. Van munka és tennivaló folyamatosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában