Seregi Zoltán

2021.03.08. 15:47

Rózsával lepte meg az igazgató a csabai színház női rajongóit

Seregi Zoltán, a Jókai színház igazgatója – megköszönve a bérletesek hűségét, akik a nehéz időkben is bizalmukról biztosították a színházat – néhány kisorsolt és természetesen előre értesített, bérlettel rendelkező hölgyet keresett fel az otthonában, hogy személyesen is megköszönje elkötelezettségüket – tájékoztatta hírportálunkat a teátrum.

V. N.

– Négy női nézőt sorsoltunk ki a bérleteseink közül, akiknek személyesen adom át az egy-egy szál vörös rózsát. És egyúttal azt üzenem férfitársaimnak, hogy ne csak ezen a napon tiszteljék és szeressék a nőket, hanem az év mind a 365 napján – fogalmazott indulás előtt az igazgató.

Ezután autójába ült, és meg sem állt Molnár Istvánné otthonáig, aki férjével együtt fogadta a direktort. Mint kiderült, Molnár Istvánné nem ismeretlen a társulat számára, hiszen több mint 65 éve állandó nézője a színháznak. A rövid látogatás alatt a régi fotók is előkerültek, amelyeket a házaspár több mint hat évtized alatt készített a színházi élményeikről, találkozásaikról.

Seregi Zoltán virággal köszönte meg a nézők hűségét /Fotó: Békéscsabai Jókai Színház/

A második rózsaszálat Michnay Lászlónénak adta át Seregi Zoltán. Az ugyancsak nyugdíjas hölgy 1954 óta rajong a csabai színházért. Majd Szula Imrénét köszöntötték a virággal, aki szintén örömmel látta vendégül a társulat nevében érkezőket. Az igazgatónak és kísérőjének útja Laczkó Erzsébet otthonában ért véget, hiszen ő volt az az utolsó szerencsés, akihez ellátogattak a nemzetközi nőnap alkalmából. A kedves köszöntésért cserébe pedig ők sem távozhattak üres kézzel, rajongóiktól képviselőfánkot és pogácsát kaptak útravalóul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában