Békés

2021.03.20. 16:09

Helyrehozták a megdőlt korlátot a csatornánál

Helyreállították a közlekedés biztonságát segítő korlátot Békésen, a Templomközben – tájékoztatott Polgár Zoltán alpolgármester, önkormányzati képviselő.

P. G.

Fotó: GA-Pix Fotó Kft.

Mint elmondta, a területet átszelő csatorna feletti járda mellett van egy hosszú biztonsági korlát, amely az elmúlt években elmozdult, fokozatosan megdőlt, a körülmények veszélyessé váltak.

A BKSZ Kft. munkatársai a városüzemeltetési feladatuk keretében a közelmúltban elkészítették a régit kiváltó új vasszerkezetet, és ki is helyezték azt a megszokott helyére. Polgár Zoltán felelevenítette, hogy a problémára a megfelelő fórumon egy lakossági észrevétel irányította rá a figyelmet. Ennek kapcsán szólt arról, hogy a jogos panaszokra a lehető leggyorsabban igyekeznek megoldást találni, így történt ez ebben az esetben is.

– Bízom benne, hogy az új korlát hosszú időn át segíti majd a biztonságos közlekedést a városrészen – fogalmazott Polgár Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában