kedvezmény

2021.02.08. 19:51

Nebuló bérlettel segítik a békési családokat

Már a korlátozások feloldására készülve módosítottuk a békési gyermekes családok számára meghirdetett korábbi kedvezményünket – tájékoztatta hírportálunkat Kálmán Tibor polgármester. A részletekről elmondta, „Nebuló” néven bővítik a korábban 4 az 1-ben néven meghirdetett kedvezményrendszert, amelyet a 3 és 10 év közötti gyermeket nevelő családok igényelhetnek.

P. G.

– Fontosnak tartom, hogy a Békésen található számos intézmény szolgáltatásai elérhetőek legyenek a helyi családok számára, amelyek tagjai így a helyi értékeket is megismerhetik

– mondta el a városvezető.

A bérlettel a kedvezményezett gyermek vagy gyermekek, valamint a családból egy szülő ingyen veheti igénybe húsz alkalommal a Dánfoki Üdülőközpont, tízszer az uszoda, tízszer a Jantyik Mátyás Múzeum és tízszer egyórás internetezésre a Püski Sándor Könyvtár szolgáltatásait. A bővítés lényege, hogy immár évente két alkalommal igényelhető a fenti kedvezményre jogosító támogatás mindazon családok számára, ahol az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum 600 százalékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában