Koronavírus Békésben

2021.02.14. 15:54

Koronavírus: így nőtt a megyei fertőzöttek száma hét nap alatt

Az újonnan regisztrált fertőzöttek száma az utóbbi időszakban kevesebbet mutat, ám ennek ellenére a koronavírus még mindig terjed Békés megyében is. Mutatjuk az elmúlt hét nap adatait.

N. T.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ötödik héten is vizsgálták országszerte a szennyvizet. A kimutatásból megtudtuk, hogy Békéscsabán a koronavírus örökítőanyagának koncentrációjában csökkenés tapasztalható.

Heti vizsgálatunkhoz a koronavirus.gov.hu honlapjáról kölcsönöztük az adatokat. Az első tábla a Békés megyei fertőzöttek számát, valamint annak emelkedését mutatja napi bontásban.

Következő kutatásunk során az országos statisztikákat néztük meg közelebbről. Ezen az infografikán a fertőzöttek, valamint az elhunyt betegek számát láthatjuk.

Tekintse meg infografikánkat animálva is:

[video width="800" height="2000" mp4="https://www.beol.hu/wp-content/uploads/2021/02/3313603Alcimsorhozzaadasa20.mp4" loop="true" autoplay="true"][/video]

Hasonlítsa össze a számokat, nézze meg előző vizsgálatunkat!

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/heti-adat-igy-alakult-a-koronavirusosak-szama-bekesben-3674638/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában