megbízólevél

2021.02.18. 09:49

Dr. Duray Gergő maradt az orosházi kórház vezetője

Az Országos Kórházi Főigazgató döntése alapján február 1-től továbbra is dr. Duray Gergő látja ez az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet intézményvezetői feladatait. Az erről szóló megbízólevelet szerdán, a Békés Megyei Központi Kórház intézményvezetője, dr. Becsei László személyesen adta át.

beol.hu

– Nagy megtiszteltetés, hogy továbbra is vezethetem szülővárosom kórházát. Egy közel 800 főt foglalkoztató intézmény igazgatása csapatmunka: kiváló kollégáim segítik a mindennapi munkát az igazgatáson, a betegellátásban és a műszaki területeken. Ők mind elkötelezettek a kórház iránt, nélkülük nem működne az intézmény – fogalmazott az újra kinevezett vezető.

Dr. Duray Gergő átveszi a megbízólevelet dr. Becsei Lászlótól /Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet/

Mint az a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet tájékoztatójából kiderül, Duray Gergő 1976-ban született Orosházán. Általános iskolai és gimnáziumi tanulmányait szülővárosában végezte.

2001-ben diplomázott általános orvosként a szegedi Szent- Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Belgyógyász szakvizsgáját 2006-ban, mozgásszervi rehabilitációs szakvizsgáját 2009-ben szerezte meg. 2007-ben háziorvosi, 2012-ben diabetológia, 2020-ban pedig hipertonológia licenc vizsgát tett.

Emellett a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karán 2005-ben orvos-közgadász, majd 2006-ban egészségügyi menedzsment szakértő diplomát szerzett. Főigazgatóként 2013 óta vezeti az orosházi kórházat, ezt a megbízatást hosszabbította meg az Országos Kórházi Főigazgató. Az igazgatási feladatok mellett aktívan részt vesz a betegellátásban is, rendszeresen ügyeletet ad a Sürgősségi Betegellátó Osztályon, valamint vezeti a diabetológiai szakrendelést – olvasható az orosházi kórház közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában