VISSZAEMLÉKEZÉS

2020.12.24. 19:55

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink áprilisban

Január első napjáig megmutatjuk, hogy mit olvastak 2020-ban olvasóink. Minden nap közzétesszük egy-egy hónap legolvasottabb cikkeit. Most az áprilisi hónapot vesszük górcső alá.

Békéscsaba, 2020. március 31. Idõs nõvel beszélgetnek a járõrözõ rendõrök Békéscsabán 2020. március 31-én. A koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Ebben a két hétben az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvetõ szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni. Az élelmiszerboltokat, drogériákat, patikákat 9 és 12 óra között kizárólag a 65 év felettiek látogathatják. A rendõrség a közterületeken "megnyugtató, segítõ, empatikus és lojális intézkedésekkel" sarkallja a lakosságot a kijárási korlátozás betartásra. MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Komlósi Döme tragédiája megrázta a megyét. Az újszülött tragikus sorsáról áprilisban emlékeztünk meg.

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ma-is-eg-a-mecses-a-fel-eve-elhunyt-ujszulott-sirjan-2631240/

Még a járvány első hullámában egy-két naponta írtunk arról, hogy újabb fertőzöttet találtak a megyében. Akkor még nem gondoltuk, hogy fél évvel később örülnénk neki, ha csupán hébe-hóba találnánk újabb fertőzöttet. Ez jól látszik abból, hogy a második legolvasottabb cikkünk volt áprilisban az, amikor beszámoltunk róla, hogy megtalálták a negyedik fertőzöttet Békés megyében.

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/eggyel-nott-a-megyei-beazonositott-fertozottek-szama-2600103/

Április hónapja is a járvány körül forgott, a harmadik helyre ismét egy koronavírusos cikk került, ugyanis kiderült, hogy két beteget találtak Békésen.

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ket-koronavirusos-beteget-diagnosztizaltak-bekesen-2600790/

Talán nem kell meglepődnünk azon, hogy a negyedik helyen sincs változás, ugyancsak a COVID a téma, pontosabban a vele járó intézkedések.

https://www.beol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/bekesben-is-birsagoltak-mar-a-kijarasi-korlatozas-megszegese-miatt-2606343/

Április ötödik legolvasottabb cikke szerencsére ismét egy pozitív hír. Az M44-en egyedülálló híd épült Tiszaugnál.

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/m44-egyedulallo-hid-epul-tiszaugnal-2631516/

ELŐZMÉNYEK:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában