szakrendelés

2020.11.04. 18:25

Új betegfogadási rendszert alakítottak ki Orosházán

Új előjegyzési időpontokat vezettek be az Orosházi Kórház nőgyógyászati szakrendelésén. Változott az időpontkérés idősávja is.

Cs. I.

Több kismama jelezte, hogy nem megfelelő az eddigi időpont kiadási rendszer Orosházán, a szakrendelésen. Az érintettek pontosan leírták, mi a probléma forrása, ami alapján belső vizsgálat indult. Az ápolási igazgató és az osztályvezető főorvos a lehetőségeket figyelembe véve alakította ki az új betegfogadási rendszert.

A nőgyógyászati szakrendelésen a Könd utcai szakrendelő földszintjén hétfőtől péntekig 7.30-tól 10.45-ig fogadják a kismamákat, előzetes időpontkérés alapján, 15 perces időközönként, ezzel is csökkentve a váróban lévők létszámát. A nőgyógyászati ultrahang szintén a szakrendelő földszintjén érhető el, a vizsgálatok 7 órától 13 óráig tartanak. Felhívják a várandós anyukák figyelmét, hogy az ultrahangon elsőbbséget élveznek a sürgősségi esetek, így az előre megadott időpontok csúszhatnak.

Időpontot a 06/68 411-166-os telefonszámon kell kérni. A nőgyógyászati vizsgálatokra a 410-es, a nőgyógyászati ultrahangra a 411-es melléket kell beütni a telefon nyomógombján, vagy kérni a kezelőtől. Kérik, a betegellátás zavartalan működése érdekében kizárólag 12-14 óra között telefonáljanak, ezen idősávon kívül a kollégáknak nem áll módjukban időpontot adni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában