fejlesztés

2020.11.11. 11:15

Több utca is aszfaltborítást kap Csorváson

Idén 19,5 millió forint összegben kapott támogatást útfelújításra a város, amely a tömegközlekedéssel érintett utcák fejlesztésére fordítható.

G. P.

Az összeget az önkormányzat 3,5 millió forint önerővel egészítette ki. A Gremsperger utca Arany János utcától a Bajcsy-Zsilinszky utcáig terjedő szakasza, valamint a Tompa Mihály utca teljes szakaszának útburkolata újul meg. Önkormányzati forrásból valósul meg továbbá a Liget utca és a Gárdonyi utca útburkolatának aszfaltozása is.

Kedden már el is kezdődtek az előkészítő munkálatok. A kivitelezést az utcák teljes szélességében végzik, ezért csütörtöktől teljes útlezárásra kerül sor, az aszfaltozást a Tompa utcában kezdik meg. A munkálatok a tervek szerint pénteken fejeződnek be, addig az érintett utcarészeken a közúti közlekedés nem lehetséges. A forgalmat a Gremsperger utcáról a párhuzamos Ady Endre, a Tompáról a Békéscsabai utcára terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában