seo

2020.11.03. 15:14

Hogyan segíti céged a profi keresőoptimalizálás?

SEO text alphabet for Search Engine Optimization concept and pen, business SEO.

Fotó: THATSAPHON

Gondoltál már arra, milyen lenne a Google előkelő helyezését magadénak tudnod? Talán saját példádból is jól tudod, hogy az online tájékozódás során rendszerint az első egy-két oldalon általában meg is találod azt, ami érdekel.

Nos, így van ez másokkal is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az érdeklődők a vezető pozícióban levő webáruházak, cégek, szolgáltatók között rá is találnak a számukra releváns megoldásra.

Miért fontos a profi segítség?

A keresőoptimalizálásnak az eredményei nem azonnal mutatkoznak meg. Egy hosszú folyamat, míg a SEO meghozza eredményét, ezért mindenképpen úgy szükséges tekinteni rá, mint egy hosszú távú befektetésre. Ahhoz azonban, hogy valóban meg is hozza a várt sikert, nélkülözhetetlen a megfelelő szakemberek segítsége. Nem véletlen, hogy a sikeres cégek mögött mindig áll egy olyan csapat, amelynek tagjai otthonosan mozognak mind a weboldalak keresőoptimalizálása, mind az ennek szerves részét képező szövegírás területén.

Forrás: freepik.com

Kerülj előrébb a Google találati listáján!

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a keresőoptimalizálás nem merül ki a megfelelő szövegek, cikkek elhelyezésében, ennél sokkal szélesebb skálát ölelnek fel a feladatok. Elsőként a SEO szakértők részletes elemzést készítenek a weboldalról, és a vonatkozó kulcsszavak, valamint tartalmi elemek tekintetében hasznos információkkal látják el az ügyfelet. A Google keresőlistáján való előrébb jutás egyik feltétele az úgynevezett technikai SEO, de a programozási, szövegírói ismeretek is nélkülözhetetlenek annak érdekében, hogy a várt pozíció elérhetővé váljon.

SEO és online marketing

Korábban már említettük, miért ilyen fontos, hogy honlapod előkelő helyet foglaljon el. Ugyanakkor célszerű hangsúlyt helyezni a Facebook marketingre, sőt, a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő influencer marketing segítségével is jelentős számban érhető el a célcsoport. A keresőoptimalizálás tehát messzebbre mutat, mint azt laikusként gondolnánk. Ezért nagyon fontos, hogy az aktualitásokat ismerő, naprakész csapattal dolgozz együtt, akik a jelenlegi helyzetnek megfelelően dolgoznak a weboldalak keresőoptimalizálásán.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában