Koronavírus Békésben

2020.11.09. 18:46

Bezárnak a kulturális intézmények, az óvodák és bölcsődék nyitva maradnak Csabán

November 11-étől, szerdától újabb korlátozó intézkedések lépnek életbe a koronavírus-járvány miatt Magyarországon, mindenki egészsége védelme érdekében – mondta Szarvas Péter polgármester a hétfőn, a Facebook oldalán közzétett videóban, hozzátéve, figyelemmel kísérték Orbán Viktor miniszterelnök délelőtti bejelentését.

Licska Balázs

Szarvas Péter /Archív felvétel/

Kiemelte, az önkormányzat vezetői igyekeznek felkészülni a változásokra, az újabb szabályozásokra.

Ismertette, miszerint be kell zárni a kulturális intézményeket, az Árpád fürdőt, a sportcsarnokban a sporteseményeken nem lehetnek nézők, kizárólag zárt kapuk mögött rendezhetők meg a mérkőzések. A gyermekélelmezési intézménynek ugyancsak át kell alakítania a tevékenységét. Kiemelte, miszerint egyelőre az óvodák és a bölcsődék változatlan működési rend szerint dolgozhatnak tovább.

– Arra kérek mindenkit, hogy az alkalmazkodjon a helyzethez, tartsa be a jogszabályokat és a higiéniai előírásokat. A maszk viselése ajánlott, és sok esetben pedig kötelező is – zárta a városvezető.

Videó: Szarvas Péter Facebook-oldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában