Teleki-Szávai Krisztina

2020.09.21. 18:10

Sokat tett a diáksportért, elismerték a gyulai igazgató munkásságát

A diáksportért végzett kiemelkedő tevékenységéért részesült elismerésben Teleki-Szávai Krisztina, a Gyulai Tankerületi Központ igazgatója a Magyar Diáksport Szövetség hétfői, Budapesten megtartott küldöttgyűlésén – tájékoztatta hírportálunkat Kónya István, Gyula alpolgármestere, aki maga is küldöttként vett részt a tanácskozáson. Mint megtudtuk, az eseményen a jövő évi országos és megyei diáksport rendezvényekről is egyeztettek.

P. G.

Kónya István kitért arra, hogy Gyula városa több alkalommal rendezhetett diákolimpiai döntőt az elmúlt években, tavaly és tavalyelőtt is nagy sikerrel szervezték meg az összevont labdajáték fináléját a fürdővárosban, és bíznak benne, hogy jövőre ismét egy döntő helyszíne lehet Gyula.

Teleki-Szávai Krisztina az elismeréssel /Beküldött fotó/

Külön kiemelte Teleki-Szávai Krisztina elismerését, aki a Gyulai Tankerületi Központ vezetőjeként elkötelezett a testnevelés és diákok egészségfejlesztése iránt, nagy hangsúlyt fektet és mindenkor támogatja a gyermekek és ifjak egészségtudatos nevelését, oktatását.

– Nagyszerű visszajelzés ez a tanulók, az edzők, sportvezetők részére. Elismerés mindezért igazgató asszonynak – fogalmazott Kónya István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában