további munkálatok

2020.09.28. 13:37

November elejére csúszik a csabai sportcsarnok felújítása

Mivel további munkálatok váltak szükségessé, tovább csúszik Békéscsabán a városi sportcsarnok felújítása, ami összességében mintegy 1 milliárd forintból valósul meg a Modern Városok Program keretében. A mostani tervek szerint a beruházás november 4-ig fejeződik be – hangzott el a városi közgyűlés nemrég tartott ülésén.

L. B.

Forrás: Archív/Imre György

Kiderült a létesítmény korszerűsítése során, hogy plusz munkákra van szükség, ilyen többek között az, hogy a csapadékvizet elvezető rendszert át kell részben alakítani, hogy az épület biztonságosan üzemeltethető legyen nagy, heves zivatarok esetében is. Hogy megfelelhessenek az előírásoknak, a közlekedési irányokat feltüntetve az összes helyiséget fel kell táblákkal szerelni. A sportpadló megfelelő karbantartásához, ápolásához speciális gépet kell vásárolni.

Új öltözőszekrényekre van szükség, mivel a régi padokat és fogasokat állapotuk miatt nem szabad visszarakni. Ezek a munkák további 20 millió forintba kerülnek az önkormányzat számára.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-felenel-tart-a-varosi-sportcsarnok-felujitasa-bekescsaban-2830742/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában