Koronavírus Békésben

2020.09.18. 13:06

Koronavírusos lett egy orosházi diák

Fertőzött diákot találtak Orosházán a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumban. Erről adott ki hivatalos tájékoztatást az iskola a közösségi oldalán.

Cs. I.

Forrás: Shutterstock

,,A Székács iskola egyik 10/4 osztályos gimnáziumi diákjáról bebizonyosodott, hogy koronavírus-fertőzött. Az érintett osztályközösségnek és a diákot tanító tanároknak házi karanténba kell kerülniük, emiatt haladéktalanul hazamentek az iskolából.”

A fenntartót és a minisztériumot értesítették a helyzetről, a továbbiakban a minisztérium, az Operatív Törzs és a kormányhivatal utasításait követik.

„A gimnáziumi osztályokat a mai napon oktatásszervezési okokból szintén hazaküldtük, az így elmaradt óráikat a későbbiekben pótolni fogjuk. A helyzetet higgadtan, felelősségteljesen kezeljük, mindent megteszünk, hogy az oktató-nevelő munka hatékonyan folytatódhasson. Minden érintettet kérünk, tartsák be a kormányhivatal és az iskola kéréseit, az aktuális digitális protokoll megtalálható honlapunkon” – olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában