szépítés

2020.09.23. 13:20

Javában dolgoznak a medgyesegyházi közfoglalkoztatottak

Több mint ötven közfoglalkoztatott dolgozik jelenleg Medgyesegyházán – mondta el hírportálunknak Kraller József.

N. Sz.

Beküldött fotó

A település polgármestere hangsúlyozta, a napokban látogatást tett néhány helyszínen, ahol példaértékű munkavégzésnek lehetett szemtanúja. Kiemelte, a közfoglalkoztatottaknak köszönhetően részben megújult a rendőrség helyi épülete: tisztasági festéssel, a régi padló cseréjével és új bejárati ajtóval tették otthonosabbá az épületbelsőt. Kraller József a helyi kertészetben is tájékozódott, az itt dolgozók betakarítási munkálatokat végeztek: a frissen szedett cukkinit osztályozták, egalizálták.

Beküldött fotó

A település polgármestere elmondta, a Gárdonyi utcában az időjárási viszonyok miatt néhány helyen megsüllyedt a beton, ezért szükségessé vált a sétány felújítása, ahol szintén a közfoglalkoztatottak segédkeztek. Felszedték a megsüllyedt burkolatot, jelenleg pedig a betonozás és az új burkolat építése van soron.

Hozzátette, a Luther utcán az orvosi rendelő melletti parkoló bővítését, szélesítését is elkezdték, sőt kialakítják a vízelvezető árok burkolatát is. Hangsúlyozta, ezzel a beruházással az utca közlekedési adottságain igyekeznek javítani, fontos, hogy iskolai időszakban a közlekedés kényelmesebb, esős időszakban pedig a csapadékvíz elvezetése megoldott legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában