összetartás

2020.09.30. 19:20

A diákélelmezés dolgozóit díjazták Orosházán

A diákélelmezés napját idén is megrendezték Orosházán. Az intézményvezető, Vincze Tibor tavaly úgy gondolta, 55 fős kollektívája megérdemli, hogy egy nap róluk szóljon.

Cs. I.

Az intézményben áldozatos és felelősségteljes munkát végeznek. Kell egy alkalom, amikor rájuk irányul a figyelem. És nem azért, mert (aznap is) finomat főztek, hanem azért, hogy elismerjék azokat, akik egy éven át szorgalmasan végezték a feladataikat. Szerdán a kollektívával telt meg a 32 év után megújult ebédlő.

A járványhelyzetre való tekintettel nem hívtak vendégeket az ünnepségre. Dávid Zoltán polgármester megköszönte az év 365 napján tanúsított szorgalmukat, minőségi munkavégzésüket. Az idei év egyébként se hagyományos, komoly kihívásokat tartogatott számukra a tavasz és a folytatás se lesz könnyebb.

Előtérben a díjazottak /A szerző felvétele/

Vincze Tibor intézményvezető elmondta, idén Urszuly Péterné lett az év szakácsa. Aradiné Varga Brigitta érdemelte ki az év konyhalánya, Uhlárné Litauszki Edit pedig az év technikai dolgozója címet.

A diákélelmezésen naponta (hétfőtől péntekig) 3 ezer adag ételt készítenek. A kollektíva összetartó. Az idei évben megvalósult egy régi vágyuk, hogy sok évtized után – ahogy az intézményvezető fogalmazott – az ebédlő minimál dizájnt kapva megújuljon. Büszkék a végeredményre és arra, hogy elérték, a város valamennyi iskolását, óvodását ők étkeztetik. A járványhelyzetre való tekintettel nem hívták meg partnereiket, de az üres székek a szájmaszkokkal azt jelképezték ezen az estén, hogy az együttműködésben számítanak rájuk. A református iskola egy kis zenés, táncos műsorral lepte meg a diákélelmezés dolgozóit, kivetítőn mutatták be azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában