legfiatalabb polgárok

2020.07.29. 13:15

Sok családot hívtak meg az orosházi babaköszöntőre

Szerdán pótolták az elmaradt tavaszi babaköszöntőt, a Petőfi művelődési központba 98 gyermek kapott meghívást szüleivel.

Cs. I.

Hatos Milán és anyukája /A szerző felvétele/

A városnak ők azok a legfiatalabb polgárai, akik 2019. második félévében születtek. Már az ajtóban apró ajándékokkal várták őket, a meglepetés csomagban pedig babanapló, 18 ezer forintos utalvány, valamint köszöntőkártya lapult.

– Öröm számomra, hogy köszönthetem a legifjabb orosháziakat. A legnagyobb boldogság a világon az, amikor gyermek érkezik egy családba. Felelünk egy aprócska életért, az ő testi-lelki jólétéért, és ez rendkívül nehéz feladat, mégis gyönyörű, semmihez sem fogható. Sok orosházi család részesül ebben a hatalmas ajándékban, és remélem, évről évre egyre több gyermek születik városunkban – fogalmazott Dávid Zoltán polgármester. Köszöntőjében kiemelte, egy város akkor él igazán, akkor van jövőképe, ha zajosak a játszóterei, az óvodák és iskolák udvarai.

Hatos Milán és anyukája /A szerző felvétele/

Orosháza önkormányzata azért indította el babaköszöntő programját, mert így is támogatni akarja az orosházi családokat.

– Képviselőtársaimmal fontosnak tartottuk azt is, hogy megmutassuk, osztozunk az önök örömében. Most is készültünk ajándékcsomaggal, ezt még a vírus sem tudta felülírni, kérem, fogadják olyan jó szívvel, mint ahogyan mi adjuk most át – mondta a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában