105 napos szünet

2020.06.27. 17:36

Virággal és vígjátékkal ünnepelték az újranyitást a csabai színházban

Pénteken kettős ünnepet tartottak a Békéscsabai Jókai Színházban. Egyrészt az intézmény újranyitásának örvendeztek, másrészt bemutatták a Szerelem, ó! című vígjátékot.

N. T.

Kettős ünnep volt pénteken este a Békéscsabai Jókai Színházban. Az intézményben a vesztegzár miatti 105 napos kényszerszünet után az újranyitás napját, valamint Murray Schisgal Szerelem, ó! című vígjátékának nagyszínpadi bemutatóját ünnepelték. – Seregi Zoltán igazgató virággal fogadta a közönséget és köszönetet mondott a nézők hűségéért, szeretetéért – olvasható a színház honlapján.

Seregi Zoltán igazgató a színpadról köszönte meg a nézők türelmét, lojalitását / Fotók: Jókai Színház/

A hölgyeket egy szál gerberával köszöntötte Seregi Zoltán. Az igazgató az előadás előtt a színpadról üdvözölte a nézőket, köszönetet mondott türelmükért, kitartásukért és a sok biztatásért, szeretetért, amit a társulat tőlük a veszélyhelyzet alatt kapott.

A bemutatott darab Katkó Ferenc rendezésében – Liszi Melindával, Csomós Lajossal és Tege Antallal – fokozta az ünnepi hangulatot.

Szombaton a Somlay- és 30-án, kedden a Bajor-bérlet tulajdonosai nézhetik meg a darabot, ami július elsejétől a hónap közepéig látható majdnem minden nap 19, illetve 15 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában