applikáció

2020.06.15. 15:49

Mobilon is bejelenthetik problémáikat Bélmegyeren

Bélmegyeren a helyieknek mobilalkalmazást fejlesztettek ki, aminek segítségével jelezhetik a településen észlelt, megoldásra váró problémákat.

B. O.

Mostantól a település lakosai mobilalkalmazás segítségével is bejelenthetik a faluban tapasztalt problémákat az önkormányzat felé – tájékoztatott a bélmegyeri polgármester.

Perecz Sándor elmondta, tapasztalataik szerint a falu idősebb lakói is aktívak a közösségi médiában, szívesen használják az elektronikus megoldásokat, így reményeik szerint az új mobilos alkalmazás sem lesz idegen tőlük.

– Bízunk benne, hogy egyszerűbben tudják így jelezni az észrevételeiket a lakosok – tette hozzá a település első embere.

A szoftver vésztői fejlesztőjének képviselője, Berke Loránd elmondta, az alkalmazással fotót küldhetünk, kiválaszthatjuk a bejelentés típusát és a pontos helyszínt, valamint megírhatjuk a tapasztalt hibákat is. Mint megtudtuk, a bejelentések közvetlenül az önkormányzat számára kialakított adminisztrációs felületre érkeznek. Az alkalmazás elektronikus üzenetben automatikusan értesítést küld a feldolgozás állapotáról is.

Borítókép illusztráció: Shutterstock.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában