rendhagyó

2020.06.08. 12:00

Köszöntötték a Dobozi Általános Iskola pedagógusait

Pedagógusnap alakalmából a Dobozi Általános Iskola szülői munkaközössége meglepetéssel készült az oktatók számára. – Mivel a valós köszöntő a jelenlegi helyzetben nem valósulhat meg, így azt gondoltuk, hogy rendhagyó módon köszöntjük a gyermekeink oktatóit – árulta el Óréné Szabó Erzsébet, a munkaközösség vezetője.

B. O.

A szülők az iskola bejáratánál elhelyezett installáció mellett egy köszöntőt is küldtek a pedagógusoknak egy Váci Mihály idézettel kiegészítve.

– A Dobozi Általános Iskola diákjai és szülei nevében kívánunk boldog pedagógusnapot! Rendkívüli helyzethez illően, rendhagyó módon, virtuálisan, digitálisan, a felhőkbe felküldve, de a sulikapun láttatva, szeretettel és hálával a szívünkben, kitartást kívánva! „Osztani magad, hogy így sokasodjál, Kicsikhez hajolni, hogy magasodjál, Hallgatni Őket, hogy tudd a világot, Róluk beszélni, ha szólsz a világhoz!” – szólt a dobozi iskola pedagógusainak küldött üzenet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában