galériával

2020.06.13. 15:47

Biztonságosan búcsúztak a gyulai Implom József Általános Iskola diákjai

Zártkörű ballagáson búcsúztak egymástól és tanáraiktól a gyulai Implom József Általános Iskola nyolcadikos tanulói szombaton.

P. G.

A gyulai Implom József Általános Iskolában zárt körű ballagáson, illetve egészen pontosan osztálybúcsún köszöntek el a végzős nyolcadikos diákoktól szombaton délelőtt. Egy-egy fiatalt maximum három, vele egy háztartásban élő családtag kísérhette el az eseményre, akik, így maximum százan az intézmény három szintjén követték az eseményt. A három ballagó osztály búcsúztatása ugyanis három különböző időpontban zajlott. Egy-egy rendezvény fél óráig tartott, hogy elővigyázatosságból a fennmaradó félórában megtehessék a szükséges intézkedéseket. A nívós dekoráció ugyanilyen okból már pénteken elkészült, a díjazásra szánt emléktárgyakat előzetesen karanténban helyezték el.

Köszöntőt mondott és a díjazottakat méltatta Kertes Gabriella intézményvezető, aki a diákok mellett a szülőknek is köszönetet mondott a koronavírus járvány miatt bevezetett digitális munkarend kapcsán tanúsított együttműködésükért, kitartásukért, a türelmükért, megértésükért.

A ballagások műsorát előzetesen, digitális formában rögzítették, majd több hét alatt vágták össze, hogy minden a legtökéletesebb legyen. A videókat szombaton délelőtt mutatták be, vetítették le. A búcsúbeszédet az osztályfőnökök mondták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában