Videóval

2020.05.13. 17:41

Díjazták a legjobb műveket Békéscsabán

Home painting címmel hirdetett gyerekeknek pályázatot a Baji Miklós Zoltán (BMZ) képzőművész vezette babaArt, Fest a babám program.

L. B.

Kézfogás helyett öklözve gratulált Baji Miklós Zoltán

Fotó: Imre Gyorgy

A legjobb művek alkotóinak szerdán adták át a díjakat a Békéscsabai Család és KarrierPONT Sikonyi úti székhelyén, ami BMZ családi alkotókörének is otthont ad. Kézfogás helyett öklözve gratulált a kicsiknek a képzőművész.

Fotók: Imre György

– Minden gyerekcsoportom valamelyik intézményhez kötődik, amelyek bezártak a koronvírus-helyzet miatt, és nehezen viseltem, hogy nem lehetek a kicsik között. Mivel mindenki home office-ba került, gondoltam, legyen a gyerekeknek home painting. Meghirdettem az akciót, jöttek folyamatosan az alkotások, bevallom, nem is gondoltam, hogy ennyi munka lesz velük. Később kerestem támogatókat, akik jutalmazhatnák a kicsiket, Szilágyi Rudolf képzőművész és Flóra Virág grafikusművész pedig szakmai ajánlást is tett, melyek a legjobb művek – mondta.

Baji Miklós Zoltán hozzátette, mivel a leadási határidő húsvétra esett, ezért témának a tavaszt, a megújulást, a húsvétot, a feltámadást választotta, utalva arra a vágyra is, hogy mi is újjáéledhessünk a járványt követően.

Kézfogás helyett öklözve gratulált Baji Miklós Zoltán
Fotók: CSAKK/Felegyi Anikó
Baji Miklós Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában