fontos felújítás

2020.05.28. 08:54

A Jókai utca egyik szakaszát hozták helyre Gyulán

Felújították Gyulán a Jókai utcát a Béke sugárút és az Erkel tér közötti szakaszon. Az aszfaltozás megtörtént, a fejlesztésből gyakorlatilag már csak az utolsó simítások vannak hátra – tudtuk meg dr. Görgényi Ernő polgármestertől.

P. G.

20200522 Gyula Jókai Mór utca aszfaltozása befelyeződött .Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

A városvezető emlékeztetett arra, hogy még tavaly 30 millió forintot nyertek utak, illetve járdák építésére, felújítására a Belügyminisztérium pályázatán. Ezt a forrást további városi önerővel egészítették ki, és három utcában valósítottak meg rekonstrukciós munkálatokat. A fejlesztéssorozat érintette a Dobos utca, az Eminescu utca, illetve a Jókai utca egy-egy részét. A munkálatok alig egy héttel ezelőtt kezdődtek, és péntekre szinte teljesen be is fejeződtek, a kivitelező az aszfaltozás végére ért, már csak apróbb kiegészítő munkákon dolgoztak a szakemberek.

Frekventált helyen található, erősen elhasználódott út kaphatott új köntöst a fürdővárosban /Fotó: Imre György/

Dr. Görgényi Ernő kiemelte, a szakasz rossz állapotban volt, éppen ezért nagyon ráfért a felújítás, amit a kormányzati támogatásnak, valamint a gyulai adófizetőknek köszönhetően most meg tudtak valósítani. Ezzel pedig egy újabb gyulai útszakasz kapott új köntöst.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában