Beruházás

2020.03.08. 14:10

Korszerűbb és környezetkímélőbb lett a csabacsűdi futballpálya öltözője

Közel 12 millió forintból újult meg a futballpálya öltözője, a létesítményt pénteken adták át.

B. A.

Fotók: Babák Zoltán

Molnár József a nagyközség polgármestere elmondta, az önkormányzat, konzorciumi partnerével, a Csabacsűdi Gyermek Labdarúgó Egyesülettel közösen valósította meg a projektet. Kifejtette, a sportöltözőt 2006-ban alakították ki, a mostani fejlesztésre a Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület pályázatán 10 millió forintot nyertek, melyet 1,76 millió forint önerővel egészítettek ki.

Dankó Béla, Gazsó Péter és Molnár József

A beruházás során 15 ablakot és 2 bejárati ajtót cseréltek ki, valamint a homlokzatot hőszigetelték, továbbá napelem is került a tetőre.

Az épület hőmérsékletét pedig három hűtő-fűtő klímaberendezéssel biztosítják ezentúl. A konzorciumi partner eszközbeszerzés keretében asztalokat és székeket vásárolt az öltözőbe. A helyiségek belső festését saját erőből oldotta meg az önkormányzat.

Dankó Béla országgyűlési képviselő gratulált a beruházáshoz és örömét fejezte ki, hogy elsősorban a fiatalok és persze az idősebbek számára is korszerű, 21. századi körülményeket biztosíthat a felújított sportlétesítmény.

Fotók: Babák Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában