Az év párja 2019

2020.03.03. 13:19

Átvették nyereményüket a fotópályázat második helyezettjei

Vezér Ágnes és Vezér Gábor, Az év párja 2019 fotópályázat második helyezettjei szerkesztőségünkben jártak kedden.

V. N.

Átvették nyereményüket Az év párja 2019 fotópályázat második helyezettjei kedden a Békés Megyei Hírlap szerkesztőségében. Vezér Ágnes és Vezér Gábor esküvői képére 1733 szavazat érkezett, ami a dobogó második fokára volt elég.

Vezér Ágnes és Vezér Gábor /Fotó: Kiss Zoltán/

A megyei pár a nyereményüket, a romantikus, 20 ezer forint értékű vacsorautalványt, a lap főszerkesztőjétől, Pocsaji Richárdtól vehették át. A fiatal házasok hírportálunknak elmondták, nem titkolt céljuk volt, hogy dobogós helyezést érjenek el a játékban, ami végül sikerült is nekik.

– Éppen azon a közösségi oldalon ismerkedtünk össze, ahol a nyereményjáték is indult. Viszont nem hittük volna, hogy ennyire szoros lesz a verseny a harmadik helyezett, okányi párral. Volt, hogy csak pár szavazat különbség volt köztük és köztünk, de végül mi lettünk a másodikok – mesélte a boldog pár. Akik kérdésünkre elárulták, közel öt éve találkoztak, és két éve Egyiptomban, a piramisok lábánál történt meg a lánykérés, majd egy évre rá esküdtek örök hűséget egymásnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában