Budapesti Operettszínház

2020.03.28. 14:08

Akik fütyülnek a nőkre: az orosházi Simon Bogi a főszerepben

A tévénézők ismerős, orosházi arcot fedezhetnek fel, ha szombaton 21 órakor az M5 csatornára kattintanak és az Én és a kisöcsém című zenés darabot Simon Panna Boglárka főszereplésével megnézik.

Cs. I.

Fotó: Budapesti Operettszínáz

Az igazán jó történetek egy mondatban is összefoglalhatóak, például így: Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót.

Fotó: Budapesti Operettszínház

Az Én és a kisöcsém 1934-es, százas szériát megért operettszínházi ősbemutatója óta is rendületlenül vissza-visszatérő sikerdarabja a magyar színházak repertoárjának. Hogy mi lehet a mű örök sikerének titka? Talán az, hogy ebben a darabban minden együtt van, ami a zenés előadásokat élteti – jól megrajzolt, eredeti figurák, fergeteges humorral megírt fordulatos történet, szellemes szövegű örökzöld slágerek, mint például az „Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon...“, a ”Pá kis aranyom, pá...“ és a „Mia bella Signorina“.

És történik mindez a költői nevű Zabakol tápszergyárban, illetve Velence színpompás kulisszái közt. Bolondos hőseink átöltözések, szerepjátékok és titkos küldetések közepette keresik igazságukat és boldogságukat.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában