VALENTAINE

2020.02.14. 08:12

Új lemezszerződéssel kezdi meg az idei évet a dobozi énekes

Sztojka Tibi, azaz Valentaine remek évet tudhat a háta mögött, hiszen számos televíziófelvételen, rádiós interjúkon, dalokon és videoklipen van túl.

B. O.

Sztojka Tibor

Az énekes azonban bejelentette, három év közös munka után a Magneoton kiadóval elváltak útjaik, és új lemezszerződést írt alá a Trimedio Csoport kiadójával.

– Nagyon fontos döntés volt ez, hisz az előző kiadómmal a Magneotonnal is remek kapcsolatban voltam, mivel általuk jelent meg első nagylemezem „Engedd a szíved” címmel. Három évet dolgoztunk együtt, számos kiváló hazai szakembert ismertem meg. Teljes mértékben baráti viszonnyal váltunk el egymástól. Viszont azt gondolom, hogy lehet egy kis megújulás, és ez a váltás az új kiadómnál eredményes lehet – részletezte Sztojka Tibi.

Sztojka Tibor

Az énekes elárulta, hogy ebben az évben új albummal rukkol elő, illetve várhatóan több ritmusosabb dalok kapnak majd szerepet a lemezen, a romantikus szerelmes dalok mellett. – Az elmúlt évben több fontos megjelenés is volt számomra, aminek én természetesen nagyon örültem. Ilyen volt több tévéinterjú is, amiről én régebben csak álmodozni mertem. Legbelül úgy érzem, hogy ez az év meghozhatja az áttörést számomra – tette hozzá bizakodva Valentaine.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában