Békéscsaba – videóval

2020.02.06. 17:42

A fiatalok megismerhették a megyei főiskola képzéseit

Ismét „Felvételizők napját” tartott a Gál Ferenc Főiskola csütörtökön a Csaba Centerben. Az egész napos rendezvényen a fiatalok lehetőséget kaptak arra, hogy megismerjék a megyei főiskola képzéseit.

V. N.

Hasznos információkat gyűjthettek a felvételi követelményekkel kapcsolatban, de számos játék és ajándék is várt rájuk a kihelyezett standoknál. Sőt, aki kíváncsi volt, az akár grafológus tanácsát is kikérhette, milyen pálya illene hozzá. Kozma Gábor, a főiskola rektora a programmal kapcsolatban elmondta, minden felsőoktatási intézmény életében rendkívül fontosak a nyílt napok, ahol meg tudják mutatni magukat a leendő hallgatóiknak.

– Az ajtók kinyílnak ilyenkor a középiskolások előtt, akik bepillantást nyerhetnek az ott folyó munkába, megismerheti a hely szellemiségét, lelkét. De ez úgy is működhet, hogy mi magunk lépünk a kapun kívülre, mint ahogy ezen a napon is tesszük. Ahol diákjainkkal együtt mutatjuk be campusainkat a fiataloknak – fogalmazott a rektor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában