Galériával

2020.02.26. 13:20

Erasmus Napot tartottak a csabai főiskolán

Erasmus Napot tartottak szerdán a békéscsabai Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karán. Az eseményen az érdeklődők a külföldön tapasztalatot szerző hallgatóik interaktív élménybeszámolóját láthatták.

V. E.

Prorok Máté, harmadéves gazdálkodás és menedzsment szakos és Hermeczi Attila, másodéves pénzügy és számvitel szakos tanulójuk után pedig az ifjúsági olimpiai bajnok kajakos dr. Holicza Péter mesélt Erasmusos tapasztalatairól. Megtudtuk, a sportoló összesen négyszer nyert el tanulmányi, illetve szakmai gyakorlati ösztöndíjat, ennek köszönheti nyelvtudását, számos barátját és munkáját is.

Dr. Árpási Zoltán egyetemi docens beszéde után a hallgatók osztották meg tapasztalataikat az érdeklődőkkel /Fotó: Kiss Zoltán/

Dr. Árpási Zoltán egyetemi docens megnyitóbeszédében elhangzott, ő maga még emlékszik arra az egyetemi éveiből, a 2000-es évekből, hogy milyen nagy dolog volt akkor részt venni egy Európai Uniós rendezvényen. Hozzátette, ma már jóval több lehetőség tárul a hallgató elé arra, hogy utazzanak, más kultúrával ismerkedjenek és külföldön tanuljanak nyelvet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában