Békéscsaba

2020.02.28. 13:26

Az év párja: családjuk ösztönzésére nevezett Tímea és Tamás

Az év párja 2019 harmadik helyezettjei pénteken vették át nyereményüket Békéscsabán.

V. E.

Fotó: Imre Gyorgy

Az év párja 2019 fotópályázatunk harmadik helyezettje vehette át nyereményét pénteken szerkesztőségünkben. Évek óta töretlen népszerűségnek örvendő versenyünk dobogósa az okányi pár, Tímea és Tamás lett, akik egy 15 ezer forint értékű vacsorautalvánnyal gazdagodtak.

Pocsaji Richárd főszerkesztő (jobbról) átadja a nyereményt az ifjú párnak /Fotó: Imre György/

Pocsaji Richárd főszerkesztő az átadón elmondta, szerkesztőségünk sokadik alkalommal hirdette már meg tavaly a fotópályázatot, amire minden évben szép számmal akadnak jelentkezők, melyekből ezúttal közel 100 volt. Éppen ezért a küzdelmet kiélezettnek nevezte, és gratulált a párnak a harmadik helyezésért, egyúttal sok boldogságot kívánt nekik.

Egri Tímea és Rába Tamás beszámolójából kiderült, gyermekkoruk óta ismerik egymást, és 2002 óta alkotnak egy párt. Tavaly novemberi esküvőjük után Tímea keresztanyja hívta fel figyelmüket a Beol.hu és a Békés Megyei Hírlap által közösen életre hívott fotópályázatra, amire végül a számukra legkedvesebb jegyes fotójukkal neveztek be. Hozzátették, nyereményben éppen ezért nem is gondolkoztak, de nagyon örülnek a gyulai Várkonyi Bisztró és Bárba szóló vacsorautalványnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában