Útvesztők

2020.02.03. 11:09

A Mi Hazánk a csabai Jobbik megszűnéséről: jobb később, mint soha

A Mi Hazánk Mozgalom békéscsabai alapszervezete örömmel értesült afelől, hogy a helyi Jobbik úgy döntött, nem asszisztál tovább a becsületes, nemzeti érzelmű választók megtévesztéséhez és feloszlatta magát („jobb később, mint soha”) – írják portálunknak küldött közleményükben.

A Mi Hazánk szerint a békéscsabai Jobbik-tagok közleményükben elismerték, pártjuk letért eredeti útjáról, a nemzeti érdek képviseletéről, s vissza már aligha találhat. Ilyen vezetés mellett legalábbis semmiképpen.

Gyebnár Dávid és Pap András a Mi Hazánk korábbi békéscsabai sajtótájékoztatóján. Pap András január 1-től egészségügyi okokból átadta a helyi szervezet vezetését, az elnöki teendőket a tisztújításig Gajdos László látja el

A Jobbik megszűnése remélhetőleg véget vet a megosztottságnak a nemzeti oldalon, hiszen most már minden nemzeti érzelmű békéscsabai lakos számára nyilvánvalóvá válhat: egyetlen olyan párt van ma nem csak Magyarországon, de a városban is, amely őszintén képviseli a magyarság érdekeit, ez pedig a Mi Hazánk Mozgalom – írják.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában