egyeztetés

2020.01.31. 12:30

Mégsem kell költöznie a szarvasi campusnak

Dankó Béla országgyűlési képviselő közbenjárásának eredményeképpen mégsem kell új épületbe költözniük a szarvasi agrárképzésben tanulóknak, oktatóknak.

Balázs Anett

Forrás: SZIE

A Szent István Egyetem vezetősége csütörtökön hírportálunk érdeklődésére elmondta, Dankó Béla kezdeményezésére az országgyűlési képviselő és Magyar Ferenc kancellár között aznap délután kezdődtek meg az egyeztetések, melyeket várhatóan pénteken folytatnak, és amelynek eredményeiről további tájékoztatást ígértek.

Pénteken délelőtt már arról kaptunk tájékoztatást, hogy a megbeszélés eredményeképpen dr. Palkovics László rektor és Magyar Ferenc kancellár egyetért abban Dankó Béla képviselővel, hogy az oktatási helyszín továbbra is a Campus főépülete maradjon. Ennek megfelelően a szarvasi képzési helyen tanulmányokat folytató hallgatók oktatása a 2019/2020-es tanév második félévében a megszokott épületben kezdődik meg. A kar intézetté alakítása az oktatók munkáját nem befolyásolja – áll a közleményben. Hozzátették, Dankó Béla és az egyetem vezetői közötti megbeszélések tovább folytatódnak a Szarvasi Campus fejlesztése érdekében.

Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában