sajtótájékoztató

2020.01.31. 12:56

Háromezer érdeklődőt várnak a Csabai Farsang eseményeire

Könnyű- és komolyzenei, gyermek- és családi, azaz rengeteg programot tartogat idén is a Csabai Farsang a Csabagyöngye Kulturális Központ szervezésében február 3. és 29. között – jelentette be a pénteken az intézményben tartott sajtótájékoztatón Varga Nelli kommunikációs vezető, Forczek Győző igazgatóhelyettes, valamint Opauszki Zoltán városi tanácsnok.

L. B.

Fotó: LP6DMK2

Forczek Győző elmondta, az egy hónap alatt 12 eseménynek ad otthont a Csabagyöngye Kulturális Központ épülete, 3 ezer érdeklődőt várnak. Február 8-án, szombaton játszóházat szerveznek; 22-én, szombaton a stégen kiszebábot égetnek. Február 8-án lép fel az Alvin és a Mókusok, február 13-án az Ivan & The Parazol Tátrai Tiborral, február 21-én a Random Trip érkezik Pásztor Anna vezetésével, február 26-án Balázs Fecó, február 29-én Péter-Szabó Szilvia koncertezik.

Forczek Győző, Varga Nelli és Opauszki Zoltán /Fotó: Lehoczky Péter/

Opauszki Zoltán hozzátette, a február 21-23-ai hétvégére komoly gasztronómiai és kulturális kínálat állt össze, ennek kapcsán elindítanak egy marketingkampányt. Megszólítanák nemcsak a békéscsabaiakat, hanem egész Békés megyét és az egész országot, hiszen olyan szórakozási lehetőséget nyújtanak, ami miatt érdemes a városba érkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában