Politikai búcsú

2020.01.26. 15:27

Feloszlott a békéscsabai Jobbik

Tizenkét év után megszűnt a Jobbik békéscsabai szervezete. Kocziha Tünde, a párt helyi vezetője szerint döntésüket nem befolyásolta, hogy szombaton Jakab Pétert választották a Jobbik országos elnökének. 

„Tájékoztatni szeretnélek benneteket, hogy 12 év után, a mai napon feloszlattuk a Jobbik Magyarországért Mozgalom Békéscsabai Alapszervezetét a jelenlévő tagok egyhangú szavazatával, és mindannyian kilépünk a pártból is” – írta Facebook-oldalán ismerőseinek közzétett üzenetében Kocziha Tünde.

Mint fogalmazott, ezt a döntést a szombati tisztújítás semmilyen módon nem befolyásolta, mert az elhatározás már jóval előtte megszületett, viszont nem szerették volna, hogy a feloszlatás híre bármilyen módon befolyásolja a szavazások kimenetelét. Hozzátette: barátsággal távozunk, s köszönetüket fejezzük ki a Jobbik mindazon vezetőinek, tagjainak és munkatársainak, akik a 2008 márciusi megalakítás óta segítették a munkánkat, bajtársaink, barátaink voltak.

„Bízunk abban, hogy a párt visszatalál arra az útra, amelyen egykor közösen elindultunk! Ehhez kívánunk tiszta lelkű, bölcs vezetőket, akiknek a Haza sorsa fontosabb a saját karrierjüknél, és ezáltal képesek lesznek a nemzeti ügy valós képviseletére” – írta Kocziha Tünde.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában