Békéscsaba - galériával

2020.01.17. 16:27

Az esküvőkről szól a hétvége a Csaba Centerben

A házasulandók nagy napja kap főszerepet a hétvégén a Csaba Centerben, pénteken ugyanis megnyitották a bevásárlóközpont életében immár hagyományosnak számító Esküvőkiállítást. Az eseményen az érdeklődők vasárnapig mintegy harminc kiállítóval ismerkedhetnek meg.

Vásári Erzsébet

EskŸv? ki‡ll’t‡s BŽkŽscsab‡n a csaba centerben

Fotó: Imre György

Hrabovszki György igazgató nyitóbeszédében elhangzott, csütörtökön este közel 150 ember – standépítők, dekoratőrök, villanyszerelők – dolgozott azon a Csaba Centerben, hogy pénteken délelőtt elkezdődhessen az Esküvőkiállítás. Utóbbiról elmondta, bár elsődlegesen a házasulandó pároknak szól, másoknak is felkeltheti érdeklődését, hiszen előbb-utóbb minden ember életében eljön az a pillanat, amikor saját maga, gyermeke vagy unokája rálép a házasság útjára. A nagy napot pedig a legtöbben tökéletessé szeretnék tenni, amihez szükségük lehet a segítségre.

Hrabovszki György, a center igazgatója megnyitja az Esküvőkiállítást /Fotók: Imre György/

Az Arcanum Hotel képviselője, Juhász Ildikó elmondta, 2015-ös nyitásuk óta minden évben részt vesznek a kiállításon, ahová nem csupán az esküvők, hanem egyéb rendezvények miatt is visszatérnek. A három nap alatt számos érdeklődő fordul meg standjuknál, közülük átlagosan 15-20 potenciális ügyfélre számíthatnak. A program ugyanakkor lehetőséget nyújt szállodájuknak arra is, hogy találkozhassanak a többi szolgáltatóval, akikkel tapasztalatot cserélhetnek, de akár a szezon megtervezésére is alkalmuk nyílhat.

Polner Heni manikűrös elmondta, kilenc éve van jelen az Esküvőkiállításon, ahol minden évben nagy érdeklődést tapasztal. Hozzátette, ilyenkor a menyasszonyokon kívül egyéb lehetséges ügyfelekkel is találkozik. Standjánál éppen ezért a megbeszélésen és időpontfoglaláson túl a manikűrözésre is lehetőség van. A menyasszonyokra visszatérve elmondta, esküvőjükre legtöbbször a ruhájukhoz passzoló körmöt szeretnének, de előfordul olyan is, aki csak egy szolid, francia manikűrt kér tőle.

 

Dr. Asztalosné Varga Judit, a V-Art és Bianca Esküvői Ruhaszalon tulajdonosa elmondta, évek óta jelen vannak az Esküvőkiállításon, ahol számukra a legfontosabb a menyasszonyokkal, illetve házasulandó párokkal való személyes kapcsolatteremtés. Standjukra idén is a legújabb, ezúttal a 2020-as divatnak megfelelő ruhákat állították ki a hozzájuk passzoló dekorációval. Az aktuális trendekről kifejtette, hogy igen szerteágazó, így egyaránt jelen van benne a csipke, a tüll és a púderszín is. Véleménye szerint azonban bármelyiket is választja a nő, fontos, hogy uszályos darab mellett döntsön, hiszen még mindig azt mondják az igazi menyasszonyi ruhának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában