Felterjesztések

2020.01.19. 14:11

Ajánlásokat vár az orosházi önkormányzat

Ajánlásokat várnak az önkormányzatnál, hogy a helyi közösség szolgálatában kiemelkedő érdemeket szerzett személyeket, szervezeteket méltó elismerésben részesíthesse, valamint személyüket példaként állítsa a város.

Cs. I.

Írásbeli javaslatokat lehet benyújtani január végéig a polgármesteri hivatalban, a titkárságon. A felterjesztéseknek tartalmazniuk kell az elismerés fajtáját, a személy életútját, eredményeit, vagy tevékenységének a részletes ismertetését, ami megalapozhatja az elismerés odaítélését. Kiderült az is, hogy Orosháza Városért díjból évente három adományozható. Orosháza Város Sportjáértból négy elismerést adnak ki. A Dr. László Elek Díj Orosháza Egészségügyéért díjat évente ketten kaphatják meg, ahogy a Thék Endre Díj Orosháza Gazdaságáért és a Mokry Sámuel Díj Orosháza Mezőgazdaságáért elismerést ugyancsak. Ezenfelül egy díjazott kap Fehér J. István és Flór László örökös vándordíjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában