VOSZ

2019.12.07. 08:48

Két vállalkozót díjaztak Békés megyéből

Az Év Vállalkozója Díjat vehette át a pénteki, Budapesten megrendezett Vállalkozók Napján Balogh László, a gyulai Kis Kézműves Kft. ügyvezető tulajdonosa és Bukovinszky Béla, a békésszentandrási Agro Flott Kft. ügyvezető tulajdonosa. Az eseményt a VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) immár 21. alkalommal hívta életre – tudtuk meg a VOSZ sajtóközleményéből.

V. E.

Az idei esztendő sikeres, gazdasági rekordokat is hozó év volt Magyarországon. A fogyasztás és a megtakarítások is bővültek, amelyhez nélkülözhetetlen volt a támogató politika is – jelentette ki a rendezvényen Tolnay Tibor.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke kifejtette: a vállalkozók és a kormányzat közös munkájának eredményeképp számos ponton csökkent az adminisztráció, valamint mérséklődtek a közterhek. A vállalkozók terheit csökkentő szemlélet visszaköszönt a kormány gazdaságvédelmi intézkedéseiben is.

Bukovinszky Bela veszi át az elismerést

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában